Kontakt

Häpp! Maila gärna bokbloggerskan på Cecilia@ceciliasoderman.se

(Japp, mailadressen stämmer. Nix, det är bara en bokbloggerska som skriver här, men hon har bytt namn!)

En reaktion till “Kontakt

 1. Wai Ching Yuesdotter says

  Hej!

  Jag och min illustratör Maria Öqvist (www.mariaoqvist.se) har skapat en barnbok som vi nu släpper på eget förlag. För att få ihop pengar till att trycka första upplagan har vi kört igång en crowdfundingkampanj på Indiegogo. Vi har till den 10:e mars på oss att få ihop tillräckligt många förbeställningar och för att det ska gå, måste vi nå ut till föräldrar och andra vuxna som vill köpa boken om de gillar den.

  Liva och Kungariket Små Grå är den första boken i en serie av fyra böcker där vi får följa med Liva när hon leker på sitt favoritställe i skogen. Böckerna har vackra fyrfärgsillustrationer i akvarell, som ni kan se exempel på i den här videon https://youtu.be/vOleAzvxaPw och på vår Indiegogosida https://www.indiegogo.com/projects/liva-and-the-kingdom-of-small-grey-book-nature. Vårt mål med boken är att inspirera barn att själva gå ut och upptäcka naturen omkring dem. Därför har vi även skapat en naturpysselbok där barnen får uppgifter att göra i skogen och sedan rita i sin naturpysselbok. Läs mer om oss och vår bok på vår Indiegogosida och kolla in de första sidorna i boken i vår video. Boken lanseras på både svenska och engelska, så en del av informationen står på engelska på vår sida.

  Vi hoppas att ni gillar vår bok och vi skulle bli väldigt glada om ni skrev om oss. Ju fler vi når, desto större chans är det att vi når vårt mål innan vår deadline. Och kom ihåg att det bara går att beställa till och med den 10:e mars!

  Varma hälsningar,

  Wai Ching Yuesdotter och Maria Öqvist

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.