Vårjakt i Rosengädda, Emma Hamberg

•HAMBERG_Vårjakt_8.10.14.indd”Tessan har allt – ett eget barn, en egen restaurang, flera pappor till barnet, en pratglad get samt en rik godsägare som förälskat tindrar åt hennes håll. Så Tessan klagar verkligen inte, tvärtom. Men att driva egen restaurang är inte hållbart om hon ska stå för både maten, driften, disken, hålla ordning på den torftiga ekonomin och däremellan försöka vara en skön mamma.

Tessan önskar att hon hade hjälp. Helst av någon som inte vill ha betalt. En dag dyker faktiskt två människor upp i Rosengädda. Och de erbjuder precis det Tessan längtat efter. Full uppbackning helt kostnadsfritt. Trevligt förstås, fast Tessan kan inte förstå varför de gör detta för henne. Men när det klarnar vänder det inte bara upp och ner på Tessans liv – utan hela Rosengädda.”

Det enda som är dåligt med den här boken är att den är så ny att jag måste vänta en evighet på fortsättningen. Hela den här bokserien kombinerar på ett fantastiskt sätt lite ”kvinnor kan själv” med ”livet är inte så jävla enkelt alla dagar”, självdistans och dessutom en stor portion humor och en skvätt livssorg. Fantastiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.