Falleri fallera Falleralla, Carin Gerhardsen

13049724_O_1”Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.”

Jag kommer sakna den här serien! Jag är väldigt förtjust i författarens sätt att skriva (Sorry Johanna, vi gillar olika!) och har blivit väldigt förtjust i karaktärerna böckerna handlar om. När boken är slut lämnas jag med en känsla av att allt kommer ordna sig för karaktärerna, men det är ändå tråkigt att vi inte kommer ses igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.