Bokbloggsjerka, 20-23 Mars

Veckans fråga lyder:

Jag skulle vilja veta hur andra bokbloggare interagerar med sina läsare, lockar till sig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta besöka bloggen. Jag skulle gärna vilja läsa mer om vad som driver bokbloggarna till att blogga och hur mycket de tänker på sina läsare när de bloggar.

Jag är faktiskt väldigt dålig på det. Att interagera, generellt. Jag läser en del andra bloggar, speciellt sådana man kommer i kontakt med via Jerkan, men jag känner att jag är dålig på att ta mig tid att kommentera och svara! Det kanske också är en sån där grej som kommer när man landat lite i sin nya vardag? Insikten om att jag faktiskt är LEDIG på helgerna, och kan läsa/kommentera bloggar i lugn och ro? Jag hoppas det!

När det gäller varför jag själv bloggar så tror jag det är för att jag vill dela med mig av det jag läser. Jag vet inte riktigt VEM jag vill dela med mig till dock, för jag tänker inte så mycket på läsaren när jag bloggar… Men sen känner jag också att det är viktigt att prata om att läsa, att visa att vi som läser faktiskt finns fortfarande!

7 reaktioner till “Bokbloggsjerka, 20-23 Mars

 1. Ljufa says

  Jag tror alla blir lika glada över att få kommenterar på sina inlägg, och det är nog ett av de bästa sätten att interagera med sina läsare. Samtidigt som det genererar till att man får nya läsare och att man själv finner nya bokbloggar att läsa. Att kommentera blir win-win för alla. =)

  Reply
 2. Bokslukaren says

  Jag orkar inte heller kommentera så ofta, men läser olika bloggar. På min egen blogg kollar jag ibland hur många som varit in på min sida och tycker att det kan vara uppmuntrande och nog.

  Reply
 3. A ROOM OF MY OWN says

  det känns bra att bli bekräftad med en kommentar. jag både ger och får kommentarer och det är roligt. min blogg är min läsdagbok som jag inbjuder andra att ta del av

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.