Lite nya recensionsexemplar

klarhet_av_lisa_westerlund_lava-750x1166Det har trillat in lite nytt, både i brevlådan och mailboxen! Kul!

Klarhet av Lisa Westerlund kom med posten som en överraskning. Jag har ju flyttat, men var en sista vända till gamla lägenheten för att hämta prylar och där var den! Jag har inte hunnit läsa den, men den ser intressant ut, och omslaget är verkligen otroligt snyggt! Dessutom går 10 kronor för varje såld bok till  stiftelsen kvinna till kvinna, vilket gör att boken är värd att köpa bara av den anledningen. Jag återkommer om den!

 

 

svea_bygger-palm_linda-31801554-3887314626-frntlSen har det trillat in ett mail angående Svea bygger, av Linda Palm. Jag älskar Svea-böckerna, eftersom jag jobbar med barn i samma ålder är det hög igenkänningsfaktor! Jag brukar ta med mig barnböcker som jag recenserar till jobbet, och just Svea-böckerna brukar barnen tycka är riktigt roliga. Svea får gärna följa med till jobbet!

Jag skulle gärna vilja få in mer barnböcker i bloggen, ska se om jag kan göra något åt den saken. Barnen på min avdelning på jobbet är ett till tre år så det känns som om det kanske blir lite i det åldersspannet vi hamnar med barnböckerna, men det finns ju fler avdelningar! Vi får se, helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.