Bokbloggsjerka 9-12 Jan

Årets första jerka lyder:

Finns det någon tv-serie (eller hur många som helst) som du såg 2014 (eller åtminstone påbörjade förra året) som du skulle kunna tipsa om?

Min tidsuppfattning är ju lite luddig nu för tiden, så jag måste erkänna att jag inte har stenkoll på vad jag sett när… Men en kort serie jag tittade på var ”när döden kom till Pemberly” på svt-play, den var bra! Annars tror jag att jag tittade på Maria Wern under året, och eftersom jag är en sucker för deckare så gillade jag den givetvis. Jag känner nu att jag inte hunnit med så mycket serier i år, inte vad jag minns iaf! Om jag ska tipsa om lite random serier så blir det Bones, Prison break, Gilmore Girls, och alla varianter av NCIS, bland annat!

7 reaktioner till “Bokbloggsjerka 9-12 Jan

 1. Bokprinsessorna says

  Måste verkligen ta mig tiden att se När döden kom till Pemberley. Tänkte kolla på den och har för mig att jag började på första avsnittet men något hände så jag var tvungen att sluta kolla och på den vägen är det.

  Reply
 2. Helen says

  Bones är en bra serie men som jag tappat lite intresse för, sett de första fem/sex säsongerna. När döden kom till Pemberly ville jag se men missade helt.

  Reply
 3. MonsterSteffa says

  Jag tycker det är svårt att hinna med att titta på serier, men förstår inte riktigt vad jag lägger all tid på – för hinner inte läsa så mycket böcker heller!

  Reply
 4. Bokslukaren says

  Jag hade tänkte se När döden kom till Pemberky, men de har hunnit ta bort första avsnittet på svt Play så nu får jag vänta tills den dyker upp någon annanstans.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.