#blogg24, dag 8 av 24. Den stumma flickan, Hjort och Rosenfeldt

Blogg24”En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det är en komplicerad mordutredning och trycket ökar då den ende misstänkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet på familjen. Den tioåriga Nicole har varit på besök hos sina kusiner, och hennes fotspår försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gäller det att hitta henne innan mördaren får reda på hennes existens.

Nicole återfinns men är så traumatiserad att hon inte längre pratar. Det enda hon gör är att rita. Teckningarna talar sitt tydliga språk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon påminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka läka hennes inre. Samtidigt har mördaren fått vittring på var hon befinner sig.”

13055961_O_1Jag ÄLSKAR den här författarduons böcker! Nu var det flera år sedan jag läste dom tidigare böckerna, men det tog ingen tid alls att komma in i handlingen igen.

Det här är också en otroligt bra bok som jag hade jättesvårt för att stänga av när jag börjat lyssna på den, väldigt spännande! Jag kan inte säga annat än att det är en fantastisk bok med spännande handling, och jag ser fram mot nästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.