#blogg24, dag 7 av 24. Lejontämjaren, Camilla Läckberg

Blogg24”Det är januari och kylan har Fjällbacka i sitt grepp. En halvnaken flicka irrar genom den snöiga skogen, ut på en väg. Bilen kommer som från ingenstans och hinner inte väja.

När Patrik Hedström och hans kolleger får larmet om olyckan är flickan redan identifierad. För fyra månader sedan försvann hon på väg hem från ortens ridskola och därefter har ingen sett henne. Det visar sig att hon utsatts för ofattbara grymheter, och risken är att hon inte är ensam om sitt öde.

Samtidigt håller Erica Falck på att gräva i ett gammalt fall, en familjetragedi som ledde till en mans död. Gång på gång besöker hon hans fru som dömdes för mordet, men utan att få reda på vad som hände. Vad är det kvinnan döljer? Erica känner på sig att något inte stämmer. Och det verkar som om det förflutna kastar sin skugga över nuet.”

lejontamjaren-lackberg_camilla-29891115-1073716952-frntlCamilla Läckberg är inte förmögen att skriva en tråkig bok, och den här är inget undantag från den regeln. Den är otroligt spännande och slutet har ett par ordentliga twister som jag blev riktigt förvånad över, RIKTIGT bra! Det tog mig bara en dag att lyssna klart på den, jag kunde inte stänga av…

Om jag nu prompt ska gnälla på någonting så börjar jag känna att huvudkaraktärerna Patrik och Erica börjar kännas lite för präktiga och tråkiga! Eller, dom är liksom… Helt vanliga och välanpassade! Jag tror jag vill ha lite per personligt drama i subhandlingen.

SUPERBRA bok, hoppas det inte tar tre år till innan nästa kommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.