#blogg24, dag 6 av 24. Straffa och låta dö, Mats Ohlsson

Blogg24”Harry Svensson är en ärrad men sorglös journalist som bestämt sig för att byta bana, bli krögare i Skåne och njuta livets goda.

En kväll trillar han av en slump in på ett hotellrum i Malmö och hamnar rakt i en mordgåta. En prostituerad kvinna har utsatts för hårdhänt sadistiskt våld och dött. Polisen är intresserad av att höra Harry, men han kan inte hjälpa dem att komma mördaren på spåren.

Några månader senare sker ett liknande mord i Göteborg. Det visar sig att den döda är en kvinna Harry träffat tidigare. För att ha smisksex. Om det blir känt kommer Harry själv att bli misstänkt för morden. Så han säger inget.

Men mördaren känner till Harrys hemlighet. Nu måste Harry ta reda på mördarens gåta innan det sker ytterligare ett brutalt mord.”

13058009_O_1Så himla bra bok! Den här författaren var helt okänd för mig när jag snubblade över den här boken och bestämde mig för att lyssna på den, och jag blev verkligen inte besviken! Spännande, välskriven och som upplagd för en fortsättning. Jag ska inte spoila slutet för er genom att berätta vad jag hoppas på, men författaren lämnade en jäkla fin dörr öppen! Mycket bra! ser fram mot fortsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.