Omgiven av idioter, Thomas Erikson

HR_Omgiven-av-idioterLäste högt för frun inatt ur ”Omgiven av idioter – hur man förstår dem som inte går att förstå” av Thomas Erikson (som skriver kriminalromaner i vanliga fall, kika bland mina tidigare inlägg!) som jag fått av snälla Hoi förlag.

Är bekant med systemet sen tidigare, men det var ändå sjukt roligt hur bra det stämmer… Frun är typiskt gul. JÄTTEGUL (kreativ, drömmande, hoppar från projekt till projekt), med pyyyyyyttelite rött i sig. Jag är extremblå (Lite jävla ordning och reda, to-do-listor att checka av och en sak åt gången, och det måste finnas en färdig plan komplett med problemlösning.), med en del tydliga röda drag (Men kan vi sluta PRATA och komma till skott någon jävla gång?!). Om våra färger fungerar ihop? Nä inte direkt, så länge man inte är medveten om att vi är olika och hur vi fungerar (Tack och lov klurade vi ut det redan i våras *S*). Blå (jag) blir tokig på guls (hennes) vana att PRATA, men aldrig komma till skott… Det som funkar så fint för oss är att hon drömmer och står för det kreativa, och jag sparkar henne i arslet så att det faktiskt blir något gjort!

Väldigt roligt roligt iaf, om man är intresserad av varför folk är som dom är och hur man ska kunna kommunicera med dom! Älskar den här boken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.