Spinnsidan, Marianne Cedervall

9789127130425”Tänk att det ska behöva hända så mycket i den lilla socknen Kajpe Kviar!

Väninnorna Mirjam och Hervor, som är tillbaka på Gotland och har tänkt ägna våren åt läsning, örtletande och trädgårdsskötsel, upptäcker snart att inget är som vanligt. Bonden Sylve är långt ifrån sitt forna jag efter olyckan och Mirjam får dåligt samvete varje gång hon ser honom. Dessutom är det något som inte stämmer med de nya grannarna, den till synes hjälpsamma Kajsa och den tysta, ensamma pojken Emanuel. Och vad är det med alla karlar? Både bror Aron och den nyfunna vännen Bosse håller på att deppa ihop fullständigt. Till råga på allt har Mirjam polisen inpå knuten, som påminner henne alltför väl om den där sommaren då de tre direktörerna gick och dog.

När så Hervor får en ovälkommen syn i skogen inser både hon och Mirjam att de återigen har en del att ta itu med.” (Adlibris.com)

Äntligen en till bok om Mirjam och Hervor! Den här boken är precis lika mysig och full av mystik som de tidigare böckerna i serien, älskar den!

Eftersom den här boken inte direkt är en deckare (med mordgåta etc som ska lösas) så handlar läsningen inte så mycket om att hitta den skyldige (även om sådana moment finns också), utan mer om att se hur Mirjams affirmationer ska spelas ut, och vad som kommer bli resultatet. Mycket bra bok, väldigt efterlängtad och väl värd väntan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.