Äntligen får vi läsa mer av Caroline L Jensen

Bonnierförlagen är kloka och har ingått avtal med Caroline om att ge ut en fullängdsbok med arbetsnamnet ”Demonologi för nybörjare” och en kortroman med arbetsnamnet ”I ett hus vid skogens slut”. Som Carolines största groupie säger jag YEY!

Fullängdaren kommer ut ”någon gång” nästa år (Trust me, så fort jag vet skriker jag) och jag minns inte exakt vad den skulle handla om, men jag minns att den lät förjäkla skoj sist hon pratade om den. Om jag minns rätt (vilket jag inte lovar att jag gör) så är det en humoristisk bok om helvetet och demoner. Jag vill minnas något om en drake, men det ska ni inte ta på allvar, för det kan jag ha drömt. Humor kan jag garantera åtminstone.

Kortromanen vet jag absolut inte ett skvatt om, mer än att den är under tillverkning så jag gissar att det tar ett tag innan den publiceras.

Noveller i all ära, men jag ser fram mot lite mer BÖCKER från El Jensen 😉 Speciellt demonologin har jag längtat LÄNGE efter, det måste vara flera år sen jag hörde talas om den första gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.