Familjehacks, Katarina Byström

”Vill du gå din egen väg i ditt föräldraskap men längtar efter att få välja och vraka bland inspirerande hacks? Då är det här boken för dig! Med lekfulla lösningar och handfasta tips hjälper författaren dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln. Här hittar du inspiration för att skapa en smidig och rolig vardag som får hela familjen att må gott.

Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv handlar inte om barnuppfostran utan peppar och lyfter fram det roliga med att ha barn. Du hittar enkelt och snabbt förslag på hur du kan ta dig an en akut utmaning i familjelivet som monster under sängen eller planering av barnkalas. Vanliga krämpor, syskonkärlek, hur du förbereder familjen på en ny bebis och hur du skapar ett lättstädat och praktiskt hem är bara några av de saker som du kan läsa om. Det är en given guide att återkomma till och ha nära till hands under hela småbarnstiden – fullmatad med lättillgängliga tipslistor och inspirerande bilder.”

Det har varit lite för många regniga dagar senaste tiden, och även om jag är fast övertygad om att regn inte är ett hinder för att vara ute så gäller det inte riktigt när det gäller bebisar, tycker jag… Åtminstone inte min bebis. En gnällig bebis blir inte mindre gnällig om den är våt!

Följaktligen återstår att roa bebisen inomhus, och helst inte hemma, men det finns helt enkelt inte HUR många platser som helst som man kan besöka regniga dagar när dom kommer i en tät följd…

Dessa dagar måste jag säga att jag verkligen uppskattar denna bok. Även om många tips kommer vara mer användbara när barnet blir äldre så finns det hacks att ta till även för en bebis. Små, smarta hacks för att göra livet lite mer uthärdligt dagar när det känns som om klockan står stilla!

Boksidan högst upp i inlägget är ett utmärkt exempel på livräddande tips. T ex: Gör en bana av snacks. Klockrent tips när barnet kan ta sig framåt för egen maskin! Tar åtminstone några minuter att äta sig igenom, och ger en liten andningspaus. Klockrent!

En livräddare under småbarnstiden!

En reaktion till “Familjehacks, Katarina Byström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.