Bokhandeln på Riverside Drive, Frida Skybäck

”Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.

Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?”

Jättemysig feelgood som jag snubblade över på Storytel, författaren var helt obekant för mig innan dess men nu är jag sugen på att läsa mer! Perfekt blandning av nutid och dåtid som gör att boken är väldigt svår att stänga av/lägga ifrån sig! Dessutom blir man orimligt sugen på att öppna bokhandel i England…

En reaktion till “Bokhandeln på Riverside Drive, Frida Skybäck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.