Nytt från Idus förlag!

I veckan trillade det ner lite nyheter från Idus förlag i brevlådan, tack snälla!

Böckerna i serien ”Bus med Svea” är helt underbara, både till innehåll och utseende! I veckan hade jag en liten besökare hemma, som gick in till min bokhylla, plockade ner ”Svea målar” och satte sig och ”läste”. Betyget blev ”Det här var en väldigt rolig och knasig bok!”

Jag fnissade lite när jag läste igenom ”Vad gör fröken på natten?”, barn är så roliga! På mitt jobb har dom full koll på att vi går hem när vi slutar, men när man möter dom ute på stan eller i en affär tycks dom ändå undra vem som släppt ut en från förskolan? Det ska bli roligt att höra vad dom säger om den här boken!

Stanna innan du går, Åsa Bonelli

stanna-innan-du-gar”Sol, saltstänkta klippor, tångdoft och huset på kobben utanför Möja i Stockholms skärgård.

Dit drar Malin sig tillbaka för att läka sitt hjärta som exmannen krossat. Här ska hon skriva på sin nästa roman och äntligen få återse gamla sommarvänner. Men inget blev som hon hade tänkt sig. Det finns ingen återvändo för Malin, när hon väl fattat beslutet att sätta sig själv i första rummet.”

Det var väldigt svårt att lägga ifrån sig den här boken, jag blev klar med den på en dag. Den har korta kapitel med en rask handling, vilket gör att läsandet liksom går av bara farten. Det händer hela tiden saker i boken som gör att man inte riktigt vill sluta läsa, och jag ser fram mot uppföljaren!

Bokbloggsjerka, 4-7 Mars

Ingen större risk att ni tröttnar på mängden inlägg här iaf, det är lite mycket med livet just nu men en bokbloggsjerka ska vi väl hinna med!

Den här veckan vill KajsaLisa veta vad vi tycker och tänker om bokrean: Har den spelat ut sin roll, eller ännu värre har bokhandeln spelat ut sin roll, med internethandel och läsplattor? Berätta gärna också om reafynd ni gjort.

Rea är väl rea oavsett om det är i butik eller online? Att böcker en gång/år är lite billigare kan jag bara se som positivt.

Personligen handlar jag mycket online. Dels för att det är billigare, men mest för att jag inte HINNER strosa runt i butiker och leta… Det är dock också trevligt, när tiden och orken finns.

I år har det inte blivit en enda bok på rean, jag har redan ganska många som ligger olästa och får nog beta av dom först…